Доминиканската Република, втората по големина държава на Карибите, е предпочитана дестинация за почивка и приключения заради мекия си климат, красивата природа, гостоприемството на местните жители, чистата околна среда и  добрата инфраструктура. Безкрайните бели плажове, топлото море, историческите забележителности, местната кухня и музика, привличат милиони туристи целогодишно.

Обичайно, пребиваването в Доминиканската Република включва пристигане на международно летище, настаняване в ол-инклузив хотел, наслаждаване на местната кухня, коктейли и музика. Това има своите предимства: човек “изключва” от  ежедневието, от проблемите с избора на настаняване, на храна и на забавления. В същото време те лишава от възможността да се насладиш, наред с прекрасните плажове, и на  културата на страната, нейните природни красоти, бита на местните жители и да се потопиш в атмосферата на реалния живот.

Доминиканската Република се посещава от милиони туристи ежегодно и това е причината повечето от атракциите и забележителностите да са претъпкани с хора. Това, което  предлагаме ние е опознаване на страната от различен ъгъл и различни изживявания, които не може да намерите в ол-инклузив хотелите.  Ще се опитаме да задоволим желанията на хората с интереси към необикновените природни и исторически  забележителности, към танците или към пурите и рома. Търсещите икономически възможности  или промяна на мястото на живот, ще запознаем с условията за инвестиции или имиграция.

Основното в работата ни е персоналното отношение към всеки. Затова работим с групи от 2 до 6 човека за еднодневните турове и от 10 до 15 човека за многодневните екскурзии. Това ни дава възможност да не се съобразяваме със строги графици, да уважаваме желанията на клиентите. С групата пътува преводач на български, познаващ добре местните условия и особености и имащ опит в туризма. Туристическите маршрути и посещаваните обекти са препоръчани от Министерството на туризма на Доминиканската Република и се извършват от лицензирани превозвачи.

Разбира се, всички предложения за промени в маршрутите или посещаваните обекти, ще бъдат разглеждани и обсъждани. 

Нашите клиенти са от различни страни по света – България, САЩ, Великобритания, Германия. Поради това не предлагаме в сайта самолетни билети до и от Доминикана. Ще се радваме да помогнем с опита си за намирането на най-удачното за Вас решение за пътуване до Доминиканската Република.