Сватбеното тържество може да продължи с един романтичен круиз на Карибите. Понастоящем има много предложения за такива пътувания. Важно е да се отбележи, че голяма част от круизите тръгват или минават през САЩ и Пуерто Рико, т.е. българските граждани трябва да имат валидни американски визи.

Ще Ви предложим един круиз, който е както наситен с емоции и преживявания, така и релаксиращ:

   Круиза включва шест различни острова, които, въпреки и близки, имат своите специфики и характерни красоти. През нощта корабът пътува между островите, а през деня пътниците могат да се насладят на екскурзии на сушата, на плажове и други забавления. Обстановката на кораба е много луксозна и в същото време приятелски отпускаща.

При желание за пътуване с круизен лайнер трябва да се има предвид, че маршрутите са налични основно през зимата. Много малко компании предлагат круиз през летния период

Меденият месец може да завърши с едноседмична почивка на безкрайните плажове на Punta Cana /Пунта Кана/.. В зависимост от Вашите интереси, тук може да отседнете както в луксозни ол-инклузив хотели, така и във вила или апартамент. Естествено, ще Ви бъдат предложени много бонуси и специални оферти за младоженци.