Предложението за женитба е едно изключително събитие в живота на всеки един човек и затова Вие навярно ще искате да го направите незабравимо. Предлагаме Ви това да стане като в най-добрите Холивудски филми – оригинално, романтично, с вкус.

     И така … Вие каните своята любима на разходка с вертолет и фото сесия, като дори не й намеквате за своите намерения да й направите предложение за женитба. След няколко снимки на вертолетната площадка се качвате в кабината и политате, наслаждавайки се на красотите на Доминикана.

.

     И изведнъж, на красивия, безлюден плаж, Вашата любима вижда разноцветен надпис : „Мария, омъжи се за мен!” Вертолета се снижава и започва да кръжи над буквите, а в този момент Вие правите предложение, на което нито една жена не може да устои.

     Вертолета се приземява на поляна в джунглата, недалече от плажа с буквите. В този момент, като на кино, се приближава луксозен кабриолет /Кадилак Елдорадо 1958 или Форд Мустанг/. Вие се качвате и след кратка разходка се озовавате на плажа с буквите, където Ви очаква романтична маса с плодове и шампанско.

     След час и половина, кабриолета ще Ви отведе обратно в хотела или в избран от Вас ресторант. Разходката с кабриолета сред палмите, под звуците на романтична музика, е едно наистина незабравимо изживяване.

За повече информация и цени: www.svatbavdominicana.com