Обичайното настаняване на туристите в Доминиканската Република е в ол-инклузив хотели. Това има своите предимства – нямате грижи за хранене, почистване, избор на забавления. Наред с това Ви лишава от възможността да усетите истинския живот в страната, да правите свой избор на храна, места за настаняване и забавления.

Затова Ви предлагаме възможности за алтернативно настаняване. Съществуват комплекси от „затворен тип”, в които се отдават под наем вили и апартаменти с различен брой стаи, оборудвани с всичко необходимо за живеене. Обичайно разполагат  с басейн и денонощна охрана, осигуряващи една спокойна почивка, далеч  от тълпите на ол-инклузива. Гостите на тези жилища имат възможност сами да се грижат за готвенето и почистването или да наемат човек за това. Цените на наемите варират в зависимост от местоположението на комплекса, броя на спалните и сезона.

Ако планирате индивидуални пътувания е препоръчително наемането на автомобил пред ползването на обществен транспорт.   Гостите могат сами да организират партита, да посещават различни плажове, да се наслаждават на различни пътувания и нощен живот всеки ден.

Кабарете плажа